Jäsenyys

Helsingin Wiisikot ry voi vapaasti liittyä jokainen hevosihminen ilman erityisiä kriteereitä. Voit olla joko varsinainen jäsen tai kannatusjäsen. Kannatusjäsenenä saat seuran jäsenpostin kotiin ja etuoikeuden osallistua seuran järjestämille kursseille ja valmennuksiin sekä muuhun seuratoimintaan. Varsinaisena jäsenenä sinut lisäksi ilmoitetaan myös Suomen Ratsastajainliiton rekisteriin ja saat myös heidän tarjoamat edut, 8 kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden kotiin ja tapaturmavakuutuksen. Voit edustaa seuraa kilpailuissa ja sinulla on mahdollisuus saada  seuratukea valmennuksiin. Voit seuran kautta anoa kilpailulupia itsellesi.

Vuoden 2024 jäsenmaksut:

Varsinainen jäsen (seniori) 61 e
Varsinainen jäsen (juniori) 54 e
Kannatusjäsen 20 e
Perhejäsenyys (seniori) 33 e
Perhejäsenyys (juniori) 29,50 e
Liittymismaksu (seniori) 15 e

Uusilta juniorijäseniltä ei peritä liittymismaksua vuonna 2024. Perhejäsen ei saa Hippos lehteä, ei myönnetä A-kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeuksia ja hänen tulee asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa.

HeWi on jo monena vuotena tukenut omia valmennuksia avustamalla valmennuksien valmentajakuluissa. Olemme laajentaneet valmennusavustusta koskien myös TKR:n järjestämiä valmennuksia Tuomarinkylässä. Jos olet menossa heidän järjestämälle kurssille mukaan, ilmoittaudu heidän antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita samalla olevasi HeWiläinen. Ilmoita myös Raisalle, jos olet osallistumassa TKR:n kurssille ja minkä hintainen kurssi on.

HeWi avustaa kilpailevia ratsukoita maksamalla kilpailuluvan takaisin seuraavana vuonna, jos ratsastaja on saanut vuoden aikana hyväksytyn tuloksen omassa lajissaan luvan oikeuttamalla tasolla. Lupa maksetaan takaisin aina seuraavana vuonna keväällä.

HeWin juniorijäsenet eivät maksa HeWin järjestämissä kilpailuissa lähtömaksuja, vaan seuran juniorijäsenet saavat osallistua ilmaiseksi kilpailuihin. Käy kuitenkin kansliassa normaaliin tapaan ja pidä jäsenkortti mukana todistaaksesi, että olet seuran juniorijäsen. Tämä koskee vain HeWin järjestämiä kilpailuja.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus